Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2006

Κοίμηση (part 3)

Η σχετικοτητα ειναι το παν. Μπορει να σε χτυπησει ηλεκτρικο ρευμα για εκατοστα δευτερολεπτου αλλα αν ειναι μεγαλη η ενταση αρκει αυτος ο χρονος για να πεθανεις η για να αλλαξει τη ζωη σου για παντα. Η απο την αλλη μπορει να δεχεσαι το χτυπημα για εναν ολοκληρο χρονο τοσο απαλα που δεν καταλαβαινεις καν οτι κατι σε χτυπαει.


Οπως τα σκουπιδια, τα ποταμια και τα ρευματα, εφυγε στη θαλασσα. Oπως οι Cocteau Twins ελεγαν "Sea Swallow Me". Οπως το πιανο που βουλιαζε στον Αυστραλεζικο ωκεανο: "there is a silence where has been no sound, there is a silence where no sound may be. In the cold grave, under the deep, deep sea".

και τωρα θα αγκαλιαζει ολοκληρη τη γη
και ολο και καποια φωτογραφια θα μεινει καπου
οπως παλια εμεινε ο πινακας

3 σχόλια:

Costas T. είπε...

"Life is a pigsty" που λέει κ ο J.P.Morrissey... Κ αν δεν το ξέρεις αυτό dui τότε ο χρόνος σπαταλίστηκε χωρίς νόημα! Κι αυτή το ήξερε...

A Driver Under Influence είπε...

"life is a series of compromises" ελεγαν οι mansun και la la la la la life is wonderful λεει ο αλλος στο ραδιο. o χρονος αξιζε. καθε λεπτο του αξιζε, σαν κερμα σε κουμπαρα ειναι αποταυμιεμενο.

αλλα εντελει κραταω τους Eels που ελεγαν : life is hard, well so am i

Ανώνυμος είπε...

life is very long,
when u r lonely....
Και οι δυό έχετε δίκαιο
αλλά αυτές οι στίγμες έρχονται όλο και πιο σπάνια... για κάποιους καθόλου. πάντα πονάνε. και πάντα τις θέλω. γι'αυτές ζω. και το πλήρες όνομά του είναι Stephen patrick Morrissey. όκευ μπλιπς?

Creative Commons Licence
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Based on a work at http://dui.gr/.